Videoinspektion

Videoinspektion viser, om du brug for rensning af dine kanaler

Dansk Ventilations Rens ApS tilbyder videoinspektion af dine kanaler for på denne måde at kunne konstatere, om behovet for en rensning er til stede.

Professionel videoinspektion af ventilationskanaler

Dansk Ventilations Rens ApS er et velrenommeret firma, og vi er specialiseret indenfor videoinspektion af ventilationskanaler.

Mange års erfaring med videoinspektioner har cementeret vores position som førende på det danske marked, og vi leverer altid professionelt arbejde, der lever op til vores kunders behov.

Hvordan foregår en videoinspektion?

Vi fører forsigtigt et lille videoindoskop ind gennem kanalsystemet og filmer undervejs alt, der måtte være at se.

Når vi har en konklusion på videoinspektionen, gennemgår vi den med dig, og vi rådgiver dig grundigt, så du ved, hvad du efterfølgende bør gøre.

Kontroller dine ventilationskanaler regelmæssigt

Kontroller dine ventilationskanaler regelmæssigt

Ventilationskanaler bør jævnligt kontrolleres med henblik på at fastslå den aktuelle tilstand. Med videoinspektion tjekker vi kanalerne for støv, skidt eller fedt.

Beskidte kanaler og armaturer betyder nedsat funktion, dårligt indeklima samt øget energiforbrug – og dermed dyrere varme- og strømregninger.

Kanalrensning kan bl.a. forebygge bakterievækst og skimmelsvamp i rørsystemet, så der er mange gode grunde til at få renset dine kanaler.

Rene kanalsystemer nedsætter brandfaren

Et rent kanalsystem nedsætter også brand- og eksplosionsfaren da støv eller fedt, i værste fald, kan antænde en eksplosionslignende brand. Selve rensningen af kanaler kan i de fleste tilfælde udføres indenfor normal arbejdstid.

I særligt krævende tilfælde kan der dog være brug for bedre tilgængelighed og mere udstyr, så der skal rensningen muligvis udføres udenfor normal arbejdstid.

Både før og efter rensningen af jeres kanaler kan vi tilbyde at foretage en videoinspektion af dem, så du har mulighed for at få et indblik i den store forskel, vores arbejde udgør.

Filmen udleveres til dig, så du altid har dokumentation for tilstanden af jeres kanaler.

Kontakt os i dag

Har du brug for en videoinspektion, så ring til os på 70 229 227.
Vi sidder klar ved telefonerne til at servicere dig.

Du kan også sende os en mail her.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*