Ventilationsrens København

Søger du ventilationsrens København, er du kommet til det rette sted.

  • Hos Dansk Ventilations Rens ApS har vi i mange år udført ventilationsrens til virksomheder og private i København og øvrige Danmark.
  • Vi har det rette udstyr, og de fornødne kompetencer, til at klare selv omfattende og komplicerede opgaver.
  • Vi tilbyder bl.a. ventilationsrens til erhverv, herunder bl.a. til storkøkkener og industri.
  • Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Men vi udfører også ventilationsrens til private.
Ventilationsrens København

Ventilationsrens København til erhverv og industri

Uanset hvilken type virksomhed, du repræsenterer, kan vi hjælpe. Vi udfører primært ventilationsrens i København og Nordsjælland, men vi kører over hele landet.

Vi rådgiver dig grundigt, og vi har det rette udstyr, og de fornødne kompetencer, til at klare selv omfattende og komplicerede opgaver.

Og vi tilbyder faste serviceaftaler, hvor vi kommer ud efter aftalte intervaller, så du ikke behøver bekymre dig om, om firmaets ventilationsanlæg fungerer optimalt.

Ventilationsrens København til private

”Hvorfor skal jeg være opmærksom på ventilationsrens i min private bolig”, spørger du nok.

Særligt i nye og meget tætte huse er et velfungerende ventilationsanlæg vigtigt. I disse huse er den naturlige udluftning typisk ringe, og det er derfor afgørende med et velfungerende ventilationsanlæg, der kan sikre en god ventilation i boligen.

Vi har udført ventilationsrens i utallige nye boliger i København, og vi kan også rense ventilationen i din.

Vi har mange års erfaring med ventilationsrens København

Hos Dansk Ventilations Rens er alle vores medarbejdere veluddannede, og de har mange års erfaring indenfor rensning af alle typer ventilationsanlæg. De har høj faglig stolthed og leverer udelukkende kvalitetsarbejde.

Vi kan rense alle typer ventilationsanlæg, og da vi har moderne og professionelt udstyr, kan du også være sikker på, vi renser det ordentligt.

Vi lever af tilfredse kunder, og tilfredse kunder får man af førsteklasses arbejde. Derfor er vores serviceteknikere blandt de bedste, der findes. Vi efteruddanner os løbende, og vi følger med, når det handler om nye trends og teknikker.

Derfor behøver du aldrig være i tvivl om, at vores arbejde lever op til gældende lovkrav og bliver forsvarligt udført.

Konkurrencedygtige priser på ventilationsrens København.

Hos Dansk Ventilations Rens ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører, og vi er førende på det danske marked.
Samtidig er vores priser konkurrencedygtige. Vi har opdateret vores arbejdsgange, hvilket betyder, at vi kan holde vores priser nede.
På den måde kan vi både love førsteklasses ventilationsrens København og en skarp pris på det udførte arbejde.

Kontakt os i dag

​Er du i tvivl om, om du har brug for skimmelafrensning, kommer vi gerne ud og besigtiger hos dig. Ring til os på 70 229 227,  vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også sende os en mail her.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*