Fedtafrensning

Vi rådgiver dig grundigt

Dansk Ventilations Rens ApS er et velrenommeret firma, der siden 2012 har specialiseret os i alle typer ventilationsrensning.

Mange års veludført arbejde har styrket vores position som markedsledende, og vi garanterer dig grundig fedtafrensning, der gør en forskel.

Vi rådgiver dig grundigt

Fedtafrensning til industrikøkkener

Du kan sagtens få foretaget fedtafrensning af dit private køkken, men behovet opstår først rigtig for alvor, hvis der laves større
mængder mad som fx i industrikøkkener, på plejehjem, institutioner eller lignende steder.

Hvor bør jeg få foretaget fedtafrensning?

Afrensning af fedt i kanalerne er nødvendigt alle steder, hvor der laves større mængder mad fx i industrikøkkener, da stege- og friturefedtet over tid aflejrer sig i kanalsystemet.

Fedtede kanalsystemer øger risiko for brand

Idet aflejring af fedt i kanalsystemer kan udgøre en væsentlig brandfare, forlanger flere forsikringsselskaber i dag at man, steder hvor der laves meget mad, får renset kanaler fast 1-2 gange årligt.

Hvordan udføres fedtafrensning

Hvordan udføres fedtafrensning?

Fedtafrensningen foregår ved at kanaler, anlæg og emhætter renses grundigt og vaskes ned for fedt og snavs.

Vi sørger naturligvis for grundigt at afdække alle berørte områder, så alle steder fremstår rene, når vi har udført vores arbejde.

Uforpligtende besigtigelse

Da udformningen af kanaler kan variere fra bygning til bygning, kan der også være forskel på, hvordan fedtafrensningen skal udføres, og vi kommer derfor altid ud til dig for en uforpligtende besigtigelse af opgaven, hvorefter vi udfærdiger et konkret tilbud til dig, hvis du ønsker det.

Dedikerede og veluddannede medarbejdere

Vores dedikerede medarbejdere er ærekære, og de brænder for at levere veludført arbejde.

De har alle flere års erfaring indenfor rensning af alle typer ventilation, og vi videreuddanner os naturligvis løbende, så vi er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til fedtafrensning, eller vil du gerne bestille tid til en uforpligtende besigtigelse så ring til os på 70 229 227.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Du kan også sende os en mail her.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*