Skimmelafrensning

Skimmelafrensning, hvis du har mistanke om skimmel i din bolig

  • Hvis du har mistanke om skimmel i din bolig, er skimmelafrensning vejen frem. Du bør tage affære, men din boligstatus er afgørende for, hvem du skal tage fat i.
  • Hvis du, som beboer i et lejeforhold, har begrundet mistanke om, at der er skimmel i din bolig, bør du kontakte dit ejendomskontor eller din udlejer.
  • Hvis du, som driftsansvarlig, har begrundet mistanke om, at der er skimmelsvamp i en bolig, eller i dit kontor, kan du kontakte Dansk Ventilations Rens.
  • Vi kan dels undersøge, om der er et problem med skimmelsvamp og dels udbedre en eventuel skade med skimmelafrensning i ventilationssystemet.
Skimmelafrensning

Vi rådgiver dig grundigt

Hos Dansk Ventilations Rens ApS kan vi give dig råd og vejledning om, hvordan skaden kan udbedres og om skimmelafrensning generelt.

Vi kan også vurdere, hvorvidt det er nødvendigt at foretage en egentlig skimmelafrensning eller -sanering, herunder om der er brug for at tage særlige forholdsregler.

Skimmelsanering

Er skimmelsvampeskaden af så omfattende karakter, at en skimmelsanering er nødvendig, er næste skridt at få fugtproblemet løst og efterfølgende at fjerne skimmelvæksten.

Vi tager os af alt gennem hele processen

Dansk Ventilations Rens ApS har mangeårige og nære relationer til håndværkere inden for de forskellige fagområder, der skal bistå ved arbejdet med skimmelafrensning.

Derfor behøver du, hvis du vælger os til at hjælpe med skimmelafrensning, kun være i dialog med os, og du har samme kontaktperson gennem hele forløbet.

Fugtproblemet skal løses: Afhængig af årsagen til fugtproblemet vil det ofte være nødvendigt at få rettet op på årsagen til fugtproblemet og dermed til den uønskede skimmelvækst.

Det kan fx være, der skal udføres tætning af utætte installationer, repareres murværk eller andet.

Skimmelvæksten skal fjernes. Når fugtproblemet er løst, og det angrebne område er affugtet, skal skimmelsvampen fjernes.

Dansk Ventilations Rens ApS tilbyder at skabe kontakt til vores dygtige samarbejdspartner, der kan udføre dette arbejde.
Der er flere måder at gøre det på herunder bl.a. ved mekanisk afrensning, kemisk afrensning og tørdampafrensning.
Dansk Ventilations Rens ApS renser alle former for kanaler, bygninger lader vi vores samarbejdspartner om.

Kontakt os i dag

​Er du i tvivl om, om du har brug for skimmelafrensning, kommer vi gerne ud og besigtiger hos dig. Ring til os på 70 229 227,  vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også sende os en mail her.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*