Sundt indeklima

Sundt indeklima giver et godt helbred

Vil du gerne gøre dit for at bevare et godt helbred, er et sundt indeklima en væsentlig faktor.

De færreste tænker nok over det, men vores luft indeholder mange partikler, der ikke er sundhedsfremmende. Og et dårligt indeklima kan i værste fald gøre os syge.

Symptomer på dårligt indeklima

Et synligt tegn, på et dårligt indeklima, kan fx være dannelse af skimmelsvamp. Skimmelsvampen er synlig, men faktisk kan man ikke altid se spor af et dårligt indeklima.

Derfor bør du være opmærksom på nogle af de gener, der kan opstå som følge af dårligt indeklima. Det kan fx være tørre, kløende eller irriterede øjne, næse, svælg eller slimhinder. Også træthed eller sløvhed, hovedpine og skulder- og nakkeproblemer kan opstå, hvis der ikke er et godt indeklima.

Læs her mere om dårligt indeklima.

Ventilationsrens København

Sundt indeklima er vigtigt for både børn og voksne

Uanset om du er voksen eller barn, er et sundt indeklima vigtigt, både når du er hjemme og ude.

De fleste af os opholder os en stor del af vores vågne timer på arbejde eller i en institution, derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, hvorfra eventuelle gener kan stamme.

Derfor bør du rette opmærksomheden mod disse områder, når det handler om rent indeklima.

Sundt indeklima på kontoret giver bedre medarbejdere

Vi opholder os en stor del af dagen på vores arbejdsplads. Og udfører du dit arbejde inden døre, som fx på et kontor, er det vigtigt, du er opmærksom. Er indeklimaet ikke sundt, kan du, og dine kolleger eller medarbejdere, opleve symptomer som følge af dette.

Symptomer på utilpashed kan skabe ineffektivitet på arbejdspladsen og en forøgelse af sygedage for den enkelte. Derfor kan det, i mange tilfælde, være en økonomisk gevinst for firmaet at investere i et godt ventilationsanlæg. Ventilationsanlægget fjerner støvpartikler og andet, der ikke er godt for vores indeklima.

Nogle vil påpege, at man kan komme langt med grundig udluftning, og det er også sandt. I praksis er det dog de færreste steder, dette bliver gjort hyppigt og længe nok. Og denne model kan samtidig medføre gener fra træk og øgede udgifter til opvarmning.

Vi er specialister

Hos Dansk Ventilations Rens er vi specialister i rensning af ventilationsanlæg.

Vi har gennem mange år arbejdet med rensning af alle typer anlæg, og vi kan også rense dit. Og vi rådgiver dig grundigt, så du får renset dit ventilationsanlæg præcis så meget, som der er behov for. Hverken mere eller mindre.

Du kan både benytte vores ydelser lejlighedsvis eller indgå i en fast samarbejdsaftale, hvor vi påtager os ansvaret for regelmæssig rensning.

Konkurrencedygtige priser på ventilationsrensning

Hos Dansk Ventilations Rens ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Og vores fornemste opgave er at skabe et sundt indeklima. Vi har optimeret vores arbejdsgange, med henblik på at holde vores priser lave.

Derfor kan vi både love førsteklasses ventilationsrensning og høj håndværksmæssig kvalitet – til faste, lave priser.

Kontakt os i dag

​Er du i tvivl om, om du har brug for skimmelafrensning, kommer vi gerne ud og besigtiger hos dig. Ring til os på 70 229 227,  vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også sende os en mail her.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

    Cookies og Privatlivspolitik accepteres*