Om os

Vi servicerer industri, erhverv og private

Dansk Ventilationsrens er et velrenommeret firma, der siden 2012 har varetaget rensning af alle typer ventilationsanlæg for både erhverv, industri og private.

Professionelle medarbejdere

Alle vores medarbejdere er veluddannede, og de har mange års erfaring indenfor rensning af alle typer ventilationsanlæg. De har alle høj faglig stolthed og leverer udelukkende kvalitetsarbejde.

Vi uddanner alle vores medarbejdere løbende, så de er helt opdateret indenfor nyeste teknikker. Derfor kan du være helt sikker på, at arbejdet udføres ud fra det bedst mulige udgangspunkt.

Ingen opgave er for lille eller for stor for os

Der er ikke det ventilationsanlæg, vi ikke kan rense, og med det nyeste udstyr tilgængeligt på det danske marked, kan du også være sikker på, vi renser det ordentligt.

Vi kan tilbyde rensning af ventilation i lejligheder, parcelhuse, kontorer, lagre og produktionslokaler, renrumsventilation, restauranter osv. Har du ventilationen, har vi erfaringen.

Professionelle samarbejdspartnere

Vi har et tæt samarbejde med flere af de førende ventilationsfirmaer på det danske marked. Deres spidskompetencer ligger indenfor montage og service, så når du entrerer med os, kan vi stå for den direkte kontakt videre, så du kun behøver have en kontaktperson. Nemmere bliver det ikke.

Vores arbejdsområder

  • Afrensning af fedt i ventilationen i restauranter.
  • Afrensning og sanering af skimmel i ventilationen.
  • Afrensning af alm. støv i ventilationen.
  • Afrensning af kanaler samt sodskader efter brand.
  • Videoinspektion af ventilationskanalerne.
  • Udfærdigelse af rapport vedr. tilstand på jeres ventilationsanlæg.
  • Rådgivning vedr. ventilations opgaver.

Kontakt os i dag

Uanset hvad du skal have renset, så renser vi det for dig. Vores professionelle medarbejdere sidder klar ved telefonerne, og de kan også rådgive dig. Så ring til os på telefon 70 229 227. Du kan også sende os en mail her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?​ Bliv ringet op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Da​nsk Ve​ntilationsrens ApS

Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre

Telefon: 70 229 227

E-mail: sb@dk-rens.dk

CVR nr: 36977167

facebook_146